A nevite nekdo jestli klima umi topit? Nekdo mi rikal ze umi,ale me se to nezda.
Proste to nechladi.Raddik píše:jak poznam,ze mi funguje,rep. nefunguje kompresor klimy?diky za rady,obavam se nejhorsiho..Harous píše:V aute kdyz sepnes klimu, tak se pres rele sepne elektromechanicka spojka kompresoru klimatizace a klima jede na plno.
Na volnobeh by si to mel poznat prispusteni podle jemnyho zakolisani otacek. Nevim kde je u 156 rele, ja ho mam vevnitr, takze i slysim jak sepne rele. Jinak kdyz budes mit otevrenou haubnu a budes stat pred ni, a nekdo ti to sepne, tak by si to mel slyset. Ona je to docela rana. Pokud ti to nejede, tak nemusi byt nutne v haji kompresor, spis ti prez zimu utekla ucpavkama napln. Jestli mas dobrej pristup k ventilkum naplni, tak se to necha zkusit jestli tam je napln drobnym upustenim. Ale fakt drobnym, aby ti toho nefouklo ven moc. Ale musi to fucet jak o zivot, ono to totiz dokaze trochu natlakovat i vzduch, ale pak jen trosku foukne a hotovo.Raddik píše:jak poznam,ze mi funguje,rep. nefunguje kompresor klimy?diky za rady,obavam se nejhorsiho..Harous píše:V aute kdyz sepnes klimu, tak se pres rele sepne elektromechanicka spojka kompresoru klimatizace a klima jede na plno.
na tohle je postup nejak pres klice zapnout a vypnout a dat teplotu a ventilator do jiste polohy aklama by se uz po startu nemela zapnout...ale slo to tak dvaktat a potom se zas zapina....ale zapina se pouze v lete..jinac klima me jde porad...ale pod 5 stupnu uz nesepneRichie píše:Taky se vam klimatizace pousti kdy si zamane?..hlavne teda pri startu? Jako me?
A nevite nekdo jestli klima umi topit? Nekdo mi rikal ze umi,ale me se to nezda.
tak to mas trebas dalsi mod klimatizace... a docela zajimavej ...Richie píše:no proste kdyz mam treba nastavene 24 a mam vypnutou klimu a otocim treba na 18 tak to hned pusti...a hlavne pri startu..pokud budu mit nastaveno o dost vic nebo min nez je v aute tak se pusti hned pri otoceni klicku
vcera jsem zkousel vsechny mozne zpusoby a nic..proste mi to nejde vypnout...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti