


To i ti Rakušani vaří lepší pivka.
Proto by mě zajímalo s jakým nejodpornějším pivem jste se kdo setkal. Napište jeho název a později bychom mohli vypsat hlasovačku. Já cenu za nejodpornější pivo uděluji patoku HOSTAN 11°
Tak to jsi naprosto v pořádku. Gambrinus je nakyslý europivoRichie píše:jsem asi divnej ale me nechutna Gambrinus 10
Naopak, je v nepořádku, když to někomu chutná.roubrt37 píše:Tak to jsi naprosto v pořádku. Gambrinus je nakyslý europivoRichie píše:jsem asi divnej ale me nechutna Gambrinus 10
Jestli to chapu dobre, tak Budvar do cervence 2001 proinvestoval ze statniho rozpoctu 2 miliardy a ted uz si na sebe dokonce dokazou vydelat...roubrt37 píše:a pro Harouse: http://www.budvar.cz/o-nas/ekonomicke-i ... tedContent
Nedá se říct, že mi ten Budvar 12 nechutná..ale je mi po něm vždycky nějak těžko.. po 10 super a ten mi i moc chutná.. Jo a ještě si rád dám Krušovice, když na ně někde narazim. Jinak Gambáč mě asi tak nejvíc osvěží v letních měsících někde u vody..ale jak kde..docela často ho ředěj, protože má takovou svěží chuť a není to u něj tak extrémě poznat. Když tak o tom mluvim, tak bych si hned jednohoroubrt37 píše:Kravitzi: no vidíš a zrovna na Budvar 12 jsme jezdili až z Drážďan. Jméno tý knajpy vyhledám
Edit: Pivovarská šenkovna a už tam točí Plzeň
a pro Harouse: http://www.budvar.cz/o-nas/ekonomicke-i ... tedContent
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti