Příspěvek
od r-a-k » 20.5.2009, stř 20:36
Zdar chlapi,mam menší trable z ABS na AR 156 2.4JTD rv 01.Popíšu:Na palubním počítači se mi rozsvítila kontrolka ABS a na ruční brzdu(kontrolka je hned vedle kontrolky ABS) ani v provozu není ABS činné.Samozřejmě jsem byl na diagnostice a vyhodilo jim to hlášku:vadný relé ventilu.Po tom mi řekli je je tedy ABS v čoudu ať si zeženu na vrakáči jiný a vyměním ho a bude po problému,ale ohej po výměně a dnešním napíchnutí na diagnostiku opětovný problém

Jediný co mě napadá:1)má ABS nějakou pojistku?2)je možný že jsem měl smůlu a namontoval opět vadný ABS modul

3)Už jsem v koncích.Potom mě zaráží jedna věc proč s kontrolkou ABS svítí ruční brzda,koukal jsem i na čidlo ruční brzdy a ok.I mechanici říkasli že by při každým nastartování by měli kontrolky být zhasnute a pak se rozvítit ale u mě pořád svítí i když otočím klíčem.Potom už mě napadá jen to že je někde porušený napájení.Prosil bych o nějaké postřehy nebo rady.Předem díky za váš obětovaný čas

156SW 2.4JTD 10V 205PS-500Nm CHIPTUNING by yan.ko, INTERCOOLER big, INJEKTION hybrid, KAT fuč, EGR off, AIR Intake system, CHLADIČ oleje
156SW 2.4JTDm 20V project