Snažil som sa hladať podobný problém no nenašiel som nič tak dúfam že mi tu neaká dobrá duša pomôže.Problém začal včera keď pri popúštaní spojky a rozbehu z križovatky bolo počuť dosť hlasné zaškrípanie.Spojkový pedál zmäkkol , no dráha aj záber sú totožné ako pred zaškrípaním a od toho momentu bez vyšlapnutej spojky hlasne drnčí zo strany prevodovky.Stačí sa iba dotknúť pedála a problem zo škrípaním mizne a je dalej cítiť "iba" jemné vibrácie.Vôbec netuším čomu mám tento problém pripisovať, ak by sa jednalo o dvojhmotu tak by sa vibrácie prenášali na nízkych otáčkach pri vysokom stupni a pridaní plynu do kabíny čo sa však nedeje a auto zrýchluje bez šklbnutia alebo čohokolvek podobného.Viem že mi hučí homo kĺb na totožnej strane, môže to stím niečo mať?Prikladám video http://www.youtube.com/watch?v=SQ4O5zceS-c
Dnes pri kontrole ovladania spojky som našiel na termostate nezapojene čidlo.Na čo slúži a má byť zapojené?Prikladám foto
Další problém je výkonová diera okolo 2100ot a odpadnutie výkonu nad 2500ot.Komplet všetky filtre nové,váha vzduchu nová (no mám podozrenie že aj tak zlá),hadice od turba do IC a od IC do motora skontrolované a v poriadku.Jediné čo ma napadlo je netesnosť samotného IC.
Dúfam že sa tu najde niekto ochotný poradiť.
Ďakujem.