Nevíte někdo kde by mohl být problém?
přestala startovat 166 2.4 100kW
přestala startovat 166 2.4 100kW
Z ničeho nic mi přestala startovat, startér se ani nepootočí. Po otočení klíčku se vůbec nerozsvítí kontrolka dobíjení a mazání. Blbne elektrika (nejdou stahovat okýnka, sama se zapne klima při vytaženym klíčku atd.) Mírně prosvěcujou kontrolky ABS a airbagu při vypnutym zapalování. Vyměnil jsem zelenou jednotku přípravy tažnýho, žlutý a zelený relé - byly mokrý z vody od radiátoru, kterej mi protíká. Dobíjel jsem baterku.

166 2.4 JTD 10v rv.1998
Re: přestala startovat 166 2.4 100kW
asi mas nekde vodu, oprav ten radiator a nech vysusit elektriku
Už to stálo 2 dny bez baterky - tak to by snad mělo bejt vysušený. Radiátor samozřejmě vyměnim, ale teď mi nejde do hlavy, proč se vůbec neukáže kontrolka dobíjení. V servisnim manuálu je pro tenhle problém odkaz na table k40, ale ten tam bohužel neniPetr147 píše:asi mas nekde vodu, oprav ten radiator a nech vysusit elektriku
166 2.4 JTD 10v rv.1998
Ak ti namokla elektrika pod radiatorom tak to samo bude schnut moc dlho ak tam mas nemržku ja ked som polial tie relatka pri odpajani toho radiatora tak to namoklo a v celom aute blikala elektrika ako ked das smerovku a nechal som to 2 dni tak v garaži a žase to iste až potom ked som žavesil mamin fén na plynovy pedal a nechal ho fukat asi hodinu a pol tak auto opravene a vsetko fici 
Alfa Romeo 166 2.4JTD Full Luxury Packet
Fiat Tempra 1.6i.e cat
Fiat Tempra 1.6i.e cat
nebo takovej ten ohřívač vzduchu

jen bacha, ať si s tím nezapálíš auto

jen bacha, ať si s tím nezapálíš auto
tak me napada jestli se ta klima nezapina pri vypnutym zapalovani zamerne 
166 2.4 JTD 10v rv.1998
Vodu od radiatoru jsem tak nak vysusil, ale zadnej pokrok. Podle toho co jsem nastudoval, by ani nemela v tomle skodit.
Kontrolky ABS a airbagu stale prosvedcujou, kontrolka dobijeni a mazani nikde. Zvlastni je, ze kdyz otocim klicek a necham vsechny zhasnout, vypnu zapalovani, tak se pak neukazou, funguje dalkovej central. Kdyz ale vypnu klic pred zhasnutim kontrolek, tak pak zustanou ty 2 svitit. DO jde jen odemykat...ne zamykat
Kontrolky ABS a airbagu stale prosvedcujou, kontrolka dobijeni a mazani nikde. Zvlastni je, ze kdyz otocim klicek a necham vsechny zhasnout, vypnu zapalovani, tak se pak neukazou, funguje dalkovej central. Kdyz ale vypnu klic pred zhasnutim kontrolek, tak pak zustanou ty 2 svitit. DO jde jen odemykat...ne zamykat
166 2.4 JTD 10v rv.1998
nemate nekdo dilenskej manual s dokumentem K40?? melo by to bejt neco jako Faul codes -> instrument panel (K) a pak dokument c. 40
V mym e-learnu je na nej odkaz, ale chybi
V mym e-learnu je na nej odkaz, ale chybi
166 2.4 JTD 10v rv.1998
Vyřešeno
Rozebral jsem toho fakt hodně a přitom stačilo vzít za kabel ukostření motoru (mezi levym kolem a převodovkou. Kabel mi zůstal v ruce - celej šroub co ho drží na silentbloku motoru byl urezlej.
Rozebral jsem toho fakt hodně a přitom stačilo vzít za kabel ukostření motoru (mezi levym kolem a převodovkou. Kabel mi zůstal v ruce - celej šroub co ho drží na silentbloku motoru byl urezlej.
166 2.4 JTD 10v rv.1998
já to říkal
.No neříkal jsem to

Ex 166 JTD 100kw (nedobrovolně EX )
Ex 166 JTD-M 129KW (je čas na změnu)
159 1.8 Mpi kočár kolem komína
Ex 166 JTD-M 129KW (je čas na změnu)
159 1.8 Mpi kočár kolem komína
Říkal.
Nechal jsem se zmást tim, že nešla elektrika v interiéru. Stahování oken, centrál, rádio, klimatizace...atd.
Takže už mám Alfu zase rád
Nechal jsem se zmást tim, že nešla elektrika v interiéru. Stahování oken, centrál, rádio, klimatizace...atd.
Takže už mám Alfu zase rád
166 2.4 JTD 10v rv.1998