Poradí mi prosím někdo? Jinak klasicky vybíhá hláška control motor system failure....
  Poradí mi prosím někdo? Jinak klasicky vybíhá hláška control motor system failure....Moc děkuji všem.

Poradí mi prosím někdo? Jinak klasicky vybíhá hláška control motor system failure....

matynko píše:fra adaptacny parameter. Neviem co znamena tato chyba... Poradte prosim

teď jsme zjistili na 156 1.9 mjtd P1235, což jě někde vysvětlováno jako palivové čerpadlo sekundárního okruhu a někde jako ovládání turbodmychdla. Zároveň jsme našli prasklou hadičku, která vede od ventilu ovládání turba (na chladičové stěně). Klučina si zítra opraví, tak uvidíme, jestli je to ono.Dafka píše:Čau Alfisti, dovedl by mi někdo poradit na mojí AR 147 1.9 JTD 16V mi vyjely tyhle dvě chyby.. Co jsem zjistil tak P-1238 je Fuel Pump Secondary Circuit Malfunction, takže nějakej problém s palivovou pumpou nebo tak něco a druhej kód je P-1235 Fuel Pump Control Out Of Range takže zřejmě nějaké kontrolní čidlo... Auto nechce táhnout a má takový divný zvuk...

Moc děkuji všem.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti