S tim starsim QV interierem si vic vyhrali nez s liftem, a libi se mi ze to ma vic kontrolek, ktery sviti po zmaknuti TEST tlacitka

,stejně se mi pořád asi nejvíc líbí ty hranatý tvary starejch alf a obvzlášť 164 a ten zvuk V6
  ,stejně se mi pořád asi nejvíc líbí ty hranatý tvary starejch alf a obvzlášť 164 a ten zvuk V6  (vezla mě i na svatbu), doufám že si jí ještě jednou taky pořídím...
  (vezla mě i na svatbu), doufám že si jí ještě jednou taky pořídím... 

) využili originál nářadí, kde je i svíčkáš a vyndali přední svíčky. Byly úplně mokrý a černý. Trochu jsme je opálili a vyčistili. Po namontování zpět to mělo už hezky snahu chytit, ale jsou fakt ko. Takže zítra Italcar a v sobotu dostane nový svíce. Tak snad.. Hned pak nahodim kola, umeju a nafotim konečně venku. Jinak díky tímto Ladinovi za rady...
 ) využili originál nářadí, kde je i svíčkáš a vyndali přední svíčky. Byly úplně mokrý a černý. Trochu jsme je opálili a vyčistili. Po namontování zpět to mělo už hezky snahu chytit, ale jsou fakt ko. Takže zítra Italcar a v sobotu dostane nový svíce. Tak snad.. Hned pak nahodim kola, umeju a nafotim konečně venku. Jinak díky tímto Ladinovi za rady...

.
 .

Spatny studeny startovani muze delat teplotni cidlo na termostatu, zkoukni konektory
  Spatny studeny startovani muze delat teplotni cidlo na termostatu, zkoukni konektory  

Pamatuju, že Petr Ježek jezdil dlohou dobu s vypadlym drátem od ručičky a normálně to jelo, jen neukazoval budík. Nebo je tam nějaké jiné čidlo ještě?
  Pamatuju, že Petr Ježek jezdil dlohou dobu s vypadlym drátem od ručičky a normálně to jelo, jen neukazoval budík. Nebo je tam nějaké jiné čidlo ještě? Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti