Edit: Vyřešeno/neaktuální

Každopádně předem děkuji kdyby se našel někdo kdo poradí
 Každopádně předem děkuji kdyby se našel někdo kdo poradí  
 Rozvoďák prasklej.. Jsem na vážkách, táta do mě pořád hučí že se sundá hlava a podíváme se kolik ventilů to odneslo, ale mě se do toho moc hrabat nechce.. Radči bych rovnou vyměnil ten motor, ale zase jsem zjistil že to je motor 81kw a já mám 85kw tak nevím jak moc jsou si podobné nebo stejné. Co myslíte vy, jak by bylo lepší to dát dohromady?
 Rozvoďák prasklej.. Jsem na vážkách, táta do mě pořád hučí že se sundá hlava a podíváme se kolik ventilů to odneslo, ale mě se do toho moc hrabat nechce.. Radči bych rovnou vyměnil ten motor, ale zase jsem zjistil že to je motor 81kw a já mám 85kw tak nevím jak moc jsou si podobné nebo stejné. Co myslíte vy, jak by bylo lepší to dát dohromady? Díky
 DíkyDíky!pedro m píše:Vic ribe by tam byt nemelo. To co tam ribe je povolis i torxem. Jo a na drzaku motoru muzou byt obracene torxy. Etorx.
zkoušel si to hodit na diagnostiku?Giocatore píše:Ahoj,
mám podezření, že jsou přeskočené rozvody na AR 147 1.9 jtd 85kw 8V. Prosím o rady jestli se dá a jakým způsobem bez přípravku zjistit, jestli jsou přeskočené, resp. jak mají být přesně správně nastavené.
Motor nechce chytit, a místo aby sání sálo tak fouká ven...
Popř. nebyl by někdo od té dobroty, a neměl by na 1 den na na půjčení přípravek, okolí Žatec, Louny, Most, Chomutov.
Mockrát děkuji
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host