FES - ABS - Bosch ABS 5.7 VDC
Sranda dobrá....Hampice píše:No to by taky mohlo souviset s přebytkem výkonu. Když tomu naložíš, tak se to preventivně rozbliká aby ti byl uvolněn levý pruh
Altík je OK , je po repasu, dělá to stejně jako před repasem... Nic jinýho neproblikává , když jsou zaplé jen parkovačky a mlhovky tak je to OK , je to jen v tom relé na potávacích světlech...napadá mě ta ovládací páčka , ale nevím co by se na ní mohlo podělat...Ladin 164V6 píše:Mustek na alternatoru je OK? Nic jinyho nepoblikava?
Jinak k tomu vyse, kdyz nevim tak nepisu, kdyz vidim evidentni hovadinu tak proc to nenapsat...
i ten mustek..... komplet repas za 3500,-Ladin 164V6 píše:Je to zvláštní, jedine fakt ta packa, ale spis nejakej konektor na ceste. Pripadne jestli neni nejaka ridici jednotka pro svetla?
A co ten repas, rekl bych, ze vymenili uhliky ale ten mustek (usmernovac, regulator) nechali?
čauvec, jsem nováček. taky mi to píše.... jak je to řešitelné ?Radek156 píše:Chybová hlášení v CAN od elektronického vstřiku...co je to za ERROR ?![]()
FES - ABS - Bosch ABS 5.7 VDC
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 2 hosti