Tak nějak jsem pokukoval po inzerátech ale furt tam nebylo něco, co by se mi fakt líbilo až se Hampi zmínil, že se byl na jednu podívat a jestli něco takovýho sháním, že to bude to pravé. No byl jsem se nejdříve podívat sám, o dva dny později se v tom přítelka svezla a o další dva dny později jsme pro to jeli v neděli, těsně před tím, než nám zavřeli okresy.
Je to vyrobené 02/2014 takže po FL, verze Sportiva tzn. sportovní sedačky, bixenony, chrom kryty zrcátek, velké brzdy Brembo vepředu, kovové nášlapy pedálů atd. prostě je to poskládaný tak, že mi vůbec neva, když do toho taky potřebuju skočit a někam jet

První majitelka to kupovala u českého dealera v Plzni a pak to měl klučina u Mladý Boleslavi. Auto zespoda vypadá jak nový, je vidět že to moc zimu nevidělo, nalítáno to má přes 180 000km a musím říct, že to auto i na normální režim jede fakt pěkně.
Samozřejmě to není úplně bez chyby a nějaké věci jsem už na to pořídil, takže určitě nechám udělat výměnu oleje + filtry + rozvody + všechny ty průtočný šrouby o kterých se bouřlivě diskutovalo v jiném tématu

Co mě na tom autě bere je ten krásný interiér se sedačkama QV prošívané bílou a zelenou nití a vůbec celkově to auto odpovídá tomu, co jsem si pod pojmem Giulietta představoval. Dále jsou k tomu dvě sady kol, jedny co jsou na fotce se zimním obutím + mi k tomu dal ještě jedny 18" s designem 8C (taková ta klasika) s letníma gumama slítanejma na smrt. Takže ještě jednou díky Hampi za pomoc