Tak kdyby se to někomu třeba hodilo.

Chtěl jsem to mít hned, tak mě to stálo 2apůl!!! Tak jsem obě rozebíral a dával to dohromady, myslím, že je tam jinej motůrek nebo když tak mechanismus, ze kterýho motůrek asi jen tak vymontovat nepůjde...ale kecal bych, přesně už nevim...dost jsem se s tim sral, aby to fungovalo....je bomba, jak se dá vše krásně rozebrat a nahradit;-) ...no až bude víc času znova ho rozeberu, pořádně ho stříknu a nafotím, bral jsem to jen černým sprejem barva pasuje přesně, jen to není v laku
  Chtěl jsem to mít hned, tak mě to stálo 2apůl!!! Tak jsem obě rozebíral a dával to dohromady, myslím, že je tam jinej motůrek nebo když tak mechanismus, ze kterýho motůrek asi jen tak vymontovat nepůjde...ale kecal bych, přesně už nevim...dost jsem se s tim sral, aby to fungovalo....je bomba, jak se dá vše krásně rozebrat a nahradit;-) ...no až bude víc času znova ho rozeberu, pořádně ho stříknu a nafotím, bral jsem to jen černým sprejem barva pasuje přesně, jen to není v laku 

Mám v plánu to samý co ty ale malej dotaz.. musí se před demontováním odpojit nějaký lanka od zámku asi co?KillFucker píše:..tak jsem konečně vyřešil problém s občasným odemykáním a zamykáním mé Alfiny.

. Zámek jsem tam ale nerozebíral, měl jsem problém zevnitř otevřít dveře u řidiče, to lanko tam nějak blblo. A taky bacha na ten tapecír, musí se nasunout pod okno až to budeš dávat zpět dohromady, když se netrefíš dost tu koženku (nebo z čeho to je) zprasíš
 . Zámek jsem tam ale nerozebíral, měl jsem problém zevnitř otevřít dveře u řidiče, to lanko tam nějak blblo. A taky bacha na ten tapecír, musí se nasunout pod okno až to budeš dávat zpět dohromady, když se netrefíš dost tu koženku (nebo z čeho to je) zprasíš  

nějak to pořeším...
  nějak to pořeším... 

Cau, cau cestny pirat,radlo píše:nejdu mi otvorit dvere zvnutra ani zvonku.ako sa da rozobrat tapacir ked su dvere zatvorene?

DERGO píše:Tak mě dělá zámek u spolujezce co chce, ale myslím že bude jen přidřený nebo já nevím...prostě někdy se otevře někdy zustane zaseklý...někdy se zavře, někdy zůstane nahoře...tož nevím..vždycky jen říkám, že prostě to auto má duši
 chistam se namontovat ho do vsech dveri
  chistam se namontovat ho do vsech dveri 
 ..jen na předních dveřích to asi takhle nepůjde né? Tak to jde jen s těma zadníma...
  ..jen na předních dveřích to asi takhle nepůjde né? Tak to jde jen s těma zadníma...KillFucker píše:...dobrá práce s tou náhradou..jen na předních dveřích to asi takhle nepůjde né? Tak to jde jen s těma zadníma...

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti