Ešte raz zatiaľ ďakujem za radu, zbehnem do Baumaxu a pôjdem to skúsiť

Za ty peníze, co do toho vložíš je to nelogické. Taky jsem o tom uvažoval, ale nevyplatí se to. Spíš mě napadla jiná věc. Jak je klasické rádio, dají se na něj koupit pochromované vytahovací dráty. Toto už mám navržené, že to vyrobím a nechám pochromovat s tím rozdílem, že budou o dost kratší a budou spojené dvěma dalšími dráty k sobě, do kterých pak půjde upnout držák moji Lumie. Ve výsledku bude držet telefon přímo na rádiu, bude mít blízko k 12V zásuvce, k AUX kablíku (mám vyvedený do odsunovacího boxu), a celý držák bude snadno odnímatelný. Bude jen nasunutý do těch 4 děr, co slouží pro vysunutí rádia. Má to i tu výhodu, že ovládání rádia bude dostupné, telefon bude zakrývat jen vrchní část rádia s displejem a telefon nebude muset být uplý v držáku na skle.Joe píše:Kluci, už se tady na to někdo ptal, ale žádná odpověď. Tak se ptám znovu: Jde vyměnit originál rádio bez navi, za to originál s navi, popř. co je k tomu potřeba aby fungovalo? Chtěl bych s navigací, tak bych koupil originál s navi místo mého původního. Je mi jasné že rádia typu pioneer jsou už úplně někde jinde a nabízí mnohem více funkcí, než origo, ale nějaké náhrady se mi nelíbí a radši bych to měl sladěné s přístrojovkou.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti